skip to Main Content
Zirkzee Groep & Innovatie(ve Bedrijven) || Zirkzee Groep & Onze Klanten

Zirkzee Groep & Innovatie(ve Bedrijven) || Zirkzee Groep & Onze klanten

Wij zijn trots op de grote variëteit aan klanten die zich aan ons weet te binden. Zonnige dagen zoals vandaag benutten wij graag om bijzondere en innovatieve klanten in het zonnetje te zetten.

Vandaag: RELEGS, een start-up van Casper van Waveren en Erik van der Heide die een apparaat ontwikkelen voor mensen met rusteloze benen (Restless Legs Syndrome). Het idee hiervoor ontstond jaren geleden toen Casper, fleboloog, zelf last had van rusteloze benen. Samen met Erik, een handige ruimtevaart ingenieur, heeft hij de afgelopen jaren gewerkt aan het ontwikkelen van een apparaat dat in iedere situatie direct verlichting van klachten kan geven. Het is een veelbelovend apparaat dat de kwaliteit van het leven van mensen met rusteloze benen bevordert.

Terwijl wij alle administratieve taken uit handen nemen, kunnen Casper en Erik zich volledig richten op de ontwikkeling van RELEGS. Zoals Erik zou zeggen: “Doen we allemaal waar we goed in zijn.”

Wij zijn dankbaar dat wij op onze manier een steentje kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van RELEGS.

Zirkzee Groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee Groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

+31 (0)71 515 40 14

Onze reguliere openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 08.30 - 17.00

Zirkzee Groep

Lange Voort 68

2341 KD Oegstgeest

e info@zirkzee.nl

Copyright by ZirkzeeGroep - All Rights Reserved | Webdesign by 20Forma

Back To Top