skip to Main Content

ZIRKZEE GROEP BIJ DE LEIDEN MARATHON: YOUR PERSONAL FINANCIAL TRAINER

Onder het mom: Get financially fit… Zirkzee Group your personal financial trainertogen afgelopen zondag 21 mei in de stralende zon ruim 25 deelnemers onder de vlag van Zirkzee-groep naar de start van de Leiden Marathon.
Al enkele jaren sponsort onze organisatie de Leiden Marathon en lopen er collega’s mee. Dit jaar hebben we er onder leiding van de enthousiaste Zirkzee-crew een leuk, sportief evenement van gemaakt!

UITVALBASIS LA PLANCHA

Al vroeg waren de eerste vrijwilligers aanwezig bij ons ‘hoofdkwartier’ restaurant La Plancha bij de Morspoort. De hele dag fungeerde het restaurant, mooi gelegen aan de route van zowel de hele als de halve marathon, als uitvalsbasis voor renners, familieleden en Zirkzee-crewmembers.

Na snel de laatste goodiebags gevuld te hebben en de startnummers een laatste keer te checken, hadden we met de vrijwilligers nog even een kort moment van rust op het terras voordat de eerste renners van de halve marathon zich aandienden.

VOOR DE DIEHARDS: DE HALVE MARATHON

Onze meest sportieve deelnemers, die van de 21km oftewel de halve marathon mochten het spits afbijten. Om half elf, ruim voor het heetste moment van de dag, was het zo in de zon al flink zweten geblazen. Maar onze renners lieten zich niet kennen! Want hoewel het rennend afleggen van ruim 21km al een prestatie op zich is, wisten de Zirkzee-lopers ook echt een paar indrukwekkende tijden neer te zetten!

HOLLEN(D) NAAR DE START

De jongste renners die mee deden aan de Kidsrun, moesten al voor de start van de wedstrijd rennen, want zij dreigden door alle afzettingen rondom het parcours te laat te komen voor het startschot. Hollen dus!

Gelukkig had dit geen gevolgen voor hun uitslagen, want door de chip in het startnummer start de tijdsmeting pas zodra je over de startstreep loopt en stopt deze weer wanneer je over de finish bent gekomen. Zo hebben ook de Zirkzee-kids een knappe prestatie kunnen leveren. En zij kunnen thuis vertellen dat zij zeker 200m meer hebben gerend dan de andere kinderen!

‘DE 10 VAN HEEREMA’ EN BORREL

De laatste afstand, de 10 kilometer, startte om 14:30u, met hierin de grootste groep Zirkzeelopers. Zij verzamelden zich bij La Plancha om zich daar om te kleden in Zirkzee-rode T-shirts uit de goodiebags. Zo konden ook zij als ware toreadors aan hun afstand beginnen.

Ondertussen was voor de lopers van de halve marathon de nazit bij de Morspoort al goed begonnen op het terras in de zon. Onder het genot van een Spaans hapje en een drankje konden zij bijkomen van het lopen en ondertussen de renners van de andere afstanden voorbij zien komen en natuurlijk aanmoedigen! Toen ook de deelnemers van de 10 kilometer gefinisht waren, werd het nog gezelliger.

BEDANKT!

We willen alle deelnemers feliciteren met hun sportieve prestatie. Daarnaast willen we de vrijwilligers en La Plancha zeer hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Zonder jullie hadden we het niet gekund! We kijken terug op een zeer zonnige dag en een geslaagd evenement. We kunnen dan ook niet wachten op de volgende editie!

Wil je volgend jaar ook deelnemen aan het leukste sportevenement van Leiden en omstreken? Begin dan maar vast met trainen!

Nieuwsgierig naar de conditie van jouw financiën? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Back To Top