skip to Main Content

Onboarding bij de Zirkzee Groep

Onze collega Maurits den Os beschrijft hoe hij de onboarding, oftewel de eerste weken bij de Zirkzee Groep heeft ervaren. Lees hieronder snel verder:

Mijn eerste maand bij de Zirkzee Groep
Het blijft toch voor iedereen altijd ergens een beetje spannend, beginnen bij een nieuwe werkgever. Dit was voor mij niet anders. Toch voelde het al snel alsof ik hier al een langere tijd werk. Ik neem jullie graag mee in mijn eerste maand bij de Zirkzee Groep.

Hoe ik bij de Zirkzee Groep terecht ben gekomen
In 2021 ben afgestudeerd voor de opleiding commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Alleen wist ik na mijn studie nog niet precies welke richting ik wilde inslaan. Daarom combineerde ik drie baantjes met elkaar in de sales, marketing en finance om erachter te komen wat ik het leukste vind. Na verloop van tijd leek mij een carrière in de accountancy het leukst en heb ik gesolliciteerd bij de Zirkzee Groep.

Eerste indruk
Het eerste wat gelijk indruk op mij maakte is dat het kantoor echt een hele fijne plek is om te werken. De verschillende ruimtes, kamers en bureaus geven mij altijd de optie om te kiezen waar ik graag wil werken.

Prettige werksfeer
In de eerste weken zijn mijn collega’s erg behulpzaam geweest om mij weg-wijs te maken binnen de systemen en werkwijzen van het bedrijf. Hierdoor is het voor mij al na een aantal weken mogelijk geworden om grotendeels zelfstandig aan de slag te gaan. Maar als ik ergens niet uitkom staat er altijd wel iemand paraat om mij te helpen. Daarnaast vind ik het erg fijn dat iedereen erg toegankelijk en betrokken is.

Toekomst
Mijn plan is om mezelf door te ontwikkelen binnen het bedrijf en daarnaast een opleiding te doen om de Accountant-Administratieconsulent-titel de halen. Zo hoop ik in de toekomst verder door te groeien binnen het bedrijf. De Zirkzee Groep heeft me in de eerste weken het gevoel gegeven dat het de juiste plek is om mijn doelen de komende jaren te behalen.

Als starter in de accountancywereld kan ik iedereen aanraden om bij de Zirkzee Groep te komen werken!

Back To Top