skip to Main Content

Zirkzee Groep beschouwt u of uw bedrijf niet als een klant. Zakendoen met Zirkzee Groep betekent dat we uw zakenpartner worden. Onze hele aanpak is er daarom op gericht om het beste uit uw bedrijf te halen.

Naast onze passie om ondernemend te zijn en onze relevante kennis te delen, hebben we ook een breed netwerk dat we delen met onze zakelijke partners. Mensen bij elkaar brengen en bijdragen aan hun succes, dat is ons een doel.

sra_logo

Het SRA – Samenwerkende Registeraccountants en Accountants- Administratieconsulenten – is de grootste organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. De leden spreken de taal en begrijpen de problematiek van het MKB. Het SRA toetst haar leden regelmatig op professionaliteit en kwaliteit.

MEER INFORMATIE OVER SRA
logo_irglobal

De Zirkzee-groep is aangesloten bij het internationale netwerk IR Global. Het bevordert de samenwerking tussen haar leden door kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van accountancy en belastingadvies. Doel is klanten wereldwijd te voorzien van professionele dienstverlening op het gebied van administratie, accountancy, fiscaliteiten, advocatuur, managementadvies, estate planning en trust services.

MEER INFORMATIE OVER IR GLOBAL
nba

In de accountantsregisters van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) staan alle accountants in Nederland ingeschreven. Accountants zijn werkzaam in de openbare praktijk, bij de overheid, als intern accountant en in het management van organisaties. Ze vormen een brede, pluriforme beroepsgroep van ruim 20.000 professionals met gemeenschappelijke gedragsregels. Integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid, geheimhouding en professioneel gedrag zijn essentiële waarden voor iedere accountant.

MEER INFORMATIE OVER NBA
rb

In het Register Belastingadviseurs (RB) zijn de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB) en het College van Belastingadviseurs (CB) verenigd. Het RB is een actieve beroepsvereniging voor belastingadviseurs. Naast kwaliteitsbevordering en kennisuitwisseling maakt het RB zich sterk voor beroepserkenning en belangenbehartiging van haar leden. Via informatie-uitwisseling en een eigen opleidingsinstituut houden leden hun kennis actueel.

MEER INFORMATIE OVER RB

BE PART OF OUR COMMUNITY

Lees meer over Zirkzee Groep, ons netwerk en onze community en wat we voor u kunnen betekenen.

Back To Top