skip to Main Content
LEIDEN MARATHON: GET FINANCIALLY FIT WITH ZIRKZEE!

LEIDEN MARATHON: GET FINANCIALLY FIT WITH ZIRKZEE!

Zondag 21 mei a.s. is het zover, dan gaat Zirkzee Group uit de startblokken bij de Leiden marathon. Behalve als sponsor, zijn we dit jaar weer met een team van enthousiaste en fitte collega’s aanwezig bij zowel de 10 kilometer, de 21 kilometer als de kidsrun van ongeveer 2 kilometer.

Maar… samen rennen is leuker dan alleen, dus nodigen we jullie van harte uit om je aan te sluiten bij ons Zirkzee team!

Het programma van de dag zal er als volgt uitzien:

  • ophalen startnummer (voorafgaand aan de verschillende afstanden)
  • 21 km 10:30u
  • 2 km kidsrun 12:30u
  • 10 km 14:30u
  • borrel

Voor aanvang en na afloop van de verschillende afstanden zullen we verzamelen in de Morsstraat bij restaurant La Plancha. Hier kun je jouw startnummer en een door Zirkzee gevulde goodiebag (mét o.a. een uniek, in jouw maat, Zirkzee sportshirt!) ophalen. Na het rennen ontmoeten we elkaar weer hier, zodat we met lekker hapje en drankje nog gezellig kunnen napraten over én bijkomen van onze prestatie.

De hele dag zal ons Zirkzee-begeleidingsteam aanwezig zijn bij zowel ons verzamelpunt in de Morsstraat, als bij de start/finish in de Breestraat. We brengen je naar de start en vangen je (onder luid gejuich) op na het lopen, zodat je zorgeloos kunt deelnemen en optimaal kunt genieten van het mooiste parcours van Nederland! De marathon loopt  namelijk door historisch Leiden en het Groene Hart.

Hoewel ik zelf niet deelneem aan een van de afstanden, zal ik als crewmember vermoedelijk toch wel de nodige meters maken, lopend van de ontmoetingsplaats bij restaurant La Plancha naar de start/finish op de Breestraat… en weer terug!

Dus: Meld je aan en get financially fit with Zirkzee! Dan zien we elkaar 21 mei aan de start!

Enthousiast geworden over deelname aan de marathon? Deelnemen via Zirkzee is kosteloos, maar wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar! 
Direct inschrijven? 
Registreren kan tot 8 mei via: zirkzeemarathon.eventbrite.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martha Coster en Emma van Veen via: marathon@zirkzee.nl .

Om met het motto van de Leiden Marathon te spreken: If it doesn’t challange you, it doesn’t change you!

Zirkzee Groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee Groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

+31 (0)71 515 40 14

Onze reguliere openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 08.30 - 17.00

Zirkzee Groep

Lange Voort 68

2341 KD Oegstgeest

e info@zirkzee.nl

Copyright by ZirkzeeGroep - All Rights Reserved | Webdesign by 20Forma

Back To Top