skip to Main Content

LEIDEN MARATHON 2018: MET ZIRKZEE AAN DE START!

Vorig jaar stonden we met een goede dertig man van team Zirkzee & co aan de start. De hemel was blauw, de zon brandde flink en we hadden er zin in! Ondanks de hitte (zelfs de Zirkzee hardloopshirtjes met korte mouwen bleken te warm), wist iedereen zijn/haar afstand uit te lopen. Nu, bijna een jaar later, kijken we uit naar de nieuwe Leiden Marathon! Ook voor deze editie hebben wij weer collega’s enthousiast gemaakt om een bijdrage te leveren aan dit mooie sportevenement.

Op zondag 27 mei aanstaande zullen de 10km, 21km en de Kidsrun (ongeveer 2km) gelopen worden. Met een prachtig parcours dat dwars door het historische centrum van Leiden en het groene, landelijke gebied rondom de stad loopt, is het een uniek evenement om aan deel te nemen. Als jarenlange sponsor mogen wij ook nu weer collega’s, partners en relaties uitnodigen om onder onze vlag een sportieve prestatie neer te zetten.

ZIRKZEE GROUP: YOUR PERSONAL FINANCIAL TRAINER


Wij bij Zirkzee geloven in: ‘mens sana in corpore sano’. Dus een gezonde geest in een gezond lichaam, maar wat voor ‘ons accountants & belastingadviseurs’ haast net zo belangrijk is: gezonde cijfers! Want een vitale boekhouding is het kloppend hart van een gezonde onderneming. Daarom zijn wij graag jouw ‘personal financial trainer’.

ANDERS DAN VORIG JAAR


Wij zetten dit jaar graag een leuke sportieve traditie voort. De organisatie van de Leiden Marathon steunt ons daarin door het parcours nog mooier te maken! 

Zo zegt de organisatie van de marathon:
“Het Rembrandt bruggetje is bekend in Leiden, en berucht als je over deze kuitenbijter bent gelopen tijdens de Leiden Marathon. Aan dat steile bruggetje kunnen wij niet veel doen, maar erna volgen de Boommarkt en de Aalmarkt in de slotmeters, na jaren van bouwwerkzaamheden worden deze pleinen nu gezellig aangekleed, gepimpt zo je wilt en zullen er meer toeschouwers komen te staan. Kortom, die laatste, vaak minder makkelijke kilometer moet jouw ultieme Victory Lane worden, waarin jij kunt vieren dat je jouw wedstrijd hebt volbracht. Daar gaan wij voor zorgen… Op naar de finish.” (www.marathon.nl)

 THUISBASIS LA PLANCHA


Voor aanvang van de verschillende afstanden verzamelen we, net als vorig jaar, bij restaurant La Plancha in de Morsstraat. Na de finish zullen we daar nogmaals samenkomen om de dag gezellig af te sluiten. Mét een lekker (Spaans) hapje en drankje. Uiteraard zorgt het team van Zirkzee ervoor dat je tijdig bij de start aanwezig bent, want als je niet zo bekend bent in Leiden is het wel fijn als iemand je de shortcuts naar het startpunt laat zien.

VOOR KIDS


Kinderen (t/m 12 jaar) kunnen deelnemen aan de Kidsrun van ongeveer 2km. Voorafgaand aan Kidsrun wordt eerst een leuke warming-up gehouden op het Pieterskerkplein.

ALLES OP EEN RIJTJE:<.H3>
Wanneer: zondag 27 mei 2018
Afstanden: 10 km, 21km (halve marathon), Kidsrun (+/- 2km)
Tijden: respectievelijk 14.30u, 10.00u en 12.30u.
Voor de kids wordt om 12.00u een leuke warming-up gehouden

Inschrijven kan via je relatiebeheerder of via marathon@zirkzee.nl 
Sluiting inschrijving: 4 mei 2018 (via Zirkzee)

 Deelname aan de marathon of een van de andere afstanden natuurlijk, is voor werknemers en klanten/relaties  van Zirkzee gratis!

Interesse in deelname of alvast meer informatie ontvangen? Of wil je nu al financieel gecoacht worden naar een topprestatie? Neem vrijblijvend contact op met de Zirkzee Leiden Marathon Crew via marathon@zirkzee.nl.

Back To Top