skip to Main Content
Laat Je Kind De Zirkzee Puzzel Maken En Win Een Uur Gratis Advies!

Laat je kind de Zirkzee puzzel maken en win een uur gratis advies!

Het is niet makkelijk om een kind te zijn in corona-tijden.

Gek hè? Zoveel thuis zitten door zo’n stom virus. Daar ben je mooi klaar mee, de hele dag opgescheept met papa en mama en tot 17:00u geen tablet of tv… maar wel raar huiswerk moeten doen. Misschien wel met een juf of meester die digitaal meekijkt of je de opdrachten ook echt doet. Verveel je je al? Komen de lessen van ‘meester Freek Vonk’ je al de neus uit?  Kan je geen gym-bingo meer zien? Dan komt Zirkzee accountants & fiscalisten met dé oplossing:

De Supergave Zirkzee Puzzel!

Dus ga er maar eens lekker voor zitten en los deze ‘old school’ puzzel op. Jaja, met pen en papier, hier komt (bijna) geen tablet of telefoon aan te pas! Dus laat papa/mama de printer aanslingeren om dit juweeltje van een Zirkzee-raadsel af te drukken. We hebben 11 bijna onmogelijke vragen voor jullie bedacht, die alleen toekomstig superaccountant kan beantwoorden.  Veel puzzel-plezier!

Val samen in de prijzen!

Uitgepuzzeld? Dan lees je in het rode vak van boven naar beneden een zin: dat is de oplossing! Stuur je antwoord in naar j.vogelaar@zirkzee.nl en maak samen met je vriendje / zusje / broertje / buurjongetje / lievelingsknuffel / poster van Freek Vonk kans op een exemplaar van spannende boek ‘Het heksenhuis’ van Jacqueline Zirkzee (hint bij vraag 6)

En mama/papa? Die heeft ook prijs: hij/zij krijgt 1 uur gratis advies van een topaccountant of -fiscalist van de Zirkzee Groep*.

Ben je die ook meteen een uurtje kwijt: win-win! 😉

*Kan via de telefoon of Skype

 

 

Zirkzee Groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee Groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

+31 (0)71 515 40 14

Onze reguliere openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 08.30 - 17.00

Zirkzee Groep

Lange Voort 68

2341 KD Oegstgeest

e info@zirkzee.nl

Copyright by ZirkzeeGroep - All Rights Reserved | Webdesign by 20Forma

Back To Top