skip to Main Content

JE DROOM WAARMAKEN: ZEILEN OVER DE ZEVEN ZEEEN!

De sfeer van gezellige bedrijvigheid en het gezelschap van leuke collega’s kunnen een dag op kantoor laten aanvoelen als een vakantiedag. Toch weten we bij Zirkzee best dat er meer in het leven is dan jaarrekeningen en belastingaangiftes en dromen we ook weleens stiekem weg als de zon de letters over ons beeldscherm laat dansen.

Voor velen van ons blijft een sabbatical en het ondernemen van een wereldreis slechts bij dromen. Zo niet voor Baudine en Rob Kuijper. Rob zijn jongensdroom is werkelijkheid geworden nu hij het ruime sop heeft gekozen om met zijn vrouw de wereldzeeën over te zeilen.

Zirkzee is al bijna 10 jaar betrokken bij en met Rob en Baudine. Ze zijn beiden gepassioneerd in hun werk: Rob als bestuurder bij Da Vinci in Amsterdam, Baudine als zelfstandig ondernemer in personeelszaken en human resources. Maar nu gooien ze het roer om, want na ‘work hard’ is het nu tijd voor ‘play hard’.

Dus zijn ze met hun boot Bojangles in mei voor 3 jaar vertrokken voor een Jules Verne-achtige reis over de wereld (maar dan zonder de tijdsdruk ;-)). Beginnend langs de kusten van Europa om dan in december de eerste grote oversteek te maken: vanaf de Afrikaanse kust naar Suriname. En daarna… ? Naar waar de wind hen blaast!

Wij bij Zirkzee wensen hen een onvergetelijk avontuur toe. In hun afwezigheid zullen wij op financieel en zakelijk vlak de boot drijvende houden. Daarnaast blijven we Rob en Baudine volgen op hun wereldreis. En… als wij nu Mr. Bojangles op de radio horen zeten wij het volume op standje burengerucht en dromen wij even weg. Maar natuurlijk zien we ze ook graag weer veilig in de haven terugkeren, so:
‘Come back and dance, Mr. Bojangles!’

Nieuwsgierig geworden of u al op koers ligt voor een sabbatical al dan niet met wereldreis? Aarzel niet en neem contact met ons op!
Baudine en Rob’s reis kunt u volgen via: 
http://www.sailbojangles.com

Back To Top