skip to Main Content

Flits-sollicitatie: Je droombaan vinden op weg naar huis!

Soms kunnen dingen snel gaan, heel snel. Want wie verwacht er nu dat hij op weg van huis naar zijn geliefde op diezelfde route zijn nieuwe werkgever tegenkomt? Dit overkwam Jelte Bakker, nieuwe medewerker op de accountancy samenstelpraktijk bij Zirkzee-groep. Lees mee hoe zijn supersnelle sollicitatie verliep.

Voor de liefde doe je veel en ze doet je soms keuzes maken die je eerder wellicht niet voor mogelijk had gehouden. Verhuizen bijvoorbeeld. Zo had Jelte alles goed voor elkaar in zijn woonplaats Harderwijk, totdat hij zijn vriendin tegen het lijf liep op vakantie. Drie weken samen rondreizen door Zuid-Amerika waren genoeg om te weten: dit is haar. Dit veranderde alles. Eenmaal thuisgekomen hield de liefde stand en pendelden de twee heen-en-weer tussen hun woonplaatsen Harderwijk en Leiden.

Maar alleen van de liefde kun je niet leven, hoewel het een probaat dieet is ;-). Dus dienden er knopen doorgehakt te worden. De keus viel op: samen een woning zoeken in Oegstgeest.  Zo reed Jelte op een dag in juli niets vermoedend door Oegstgeest richting zijn vriendin. Op zijn route zag hij: Zirkzee Oegstgeest. Aangezien hij accountancy ervaring heeft, besloot hij bij thuiskomst de Zirkzee-website eens te bekijken om te zien of er vacatures openstonden. Op dat moment was Zirkzee Oegstgeest net op zoek naar een ervaren medewerker voor de samenstelpraktijk (accountancy). Jelte besloot er een e-mailtje aan te wagen. En wat schetste zijn verbazing: de dinsdag die hierop volgde kon hij al terecht voor een eerste gesprek. En aangezien wij bij Zirkzee er de vaart lekker in willen houden, volgde er diezelfde week op vrijdagochtend nog een tweede gesprek en zelfs voor het weekend… een aanbod!

Zo kan een balletje soms raar rollen, maar in dit geval wel mooi en vooral snel. Ondertussen heeft Jelte al uitgebreid kennisgemaakt met zijn nieuwe collega’s in Oegstgeest. Wij bij Zirkzee zijn dan ook blij dat we Jelte per 1 oktober mogen verwelkomen. De komende periode staat in het teken van verhuizen en settelen hier in de regio. Jeltes vriendin kan na haar studie Rechten in Leiden aan de slag met een leuke nieuwe baan. We wensen het koppel veel succes met hun nieuwe banen en plezier in hun nieuwe huis.

Ben je nu ook op zoek naar een leuke nieuwe functie in de regio Oegstgeest, Noordwijk of Gouda in de hoek accountancy of fiscaal? Kijk dan op onze site voor de meest recente vacatures. En wie weet: misschien kan jij na een flits-sollicitatie ook wel bij ons aan de slag. Meer weten? Vragen of open sollicitaties kun je richten aan: recruitment@zirkzee.nl

Sneak-preview:

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures

Back To Top