skip to Main Content

9 APRIL | 19.00 UUR – ZIRKZEE NOORDWIJK

aan de Kapteynstraat 1, 2201 BB Noordwijk

PROGRAMMA 

Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij u graag met een kopje koffie of thee, waarna om 19.30 uur het programma zal beginnen. De volgende drie sprekers zullen u informeren over de opbouw- en het beheer van uw privévermogen, het opbouwen van pensioen en de actuele ontwikkelingen en verwachtingen rondom beleggen. Uiteraard is er alle gelegenheid om de sprekers uw vragen te stellen.

  • Hans Scholten – Fiscalist bij de Zirkzee Groep
  • Martin de Boer – Beleggingsadviseur bij Stroeve Lemberger
  • Jeroen Willems – Private Banker bij de Rabobank

PROGRAMMA 

De laatste presentatie eindigt rond 21.00 uur, waarna er nog gelegenheid is om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Uw collega’s, medewerkers, relaties of andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Aanmelden voor deze bijeenkomst doet u door te mailen naar klantevent@zirkzee.nl.

Wij hopen u te zien op 9 april!

AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT?

Vul het contactformulier in op onze contactpagina of stuur ons een e-mail: i
info@zirkzee.nl

Zirkzee Groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee Groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

+31 (0)71 515 40 14

Onze reguliere openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 08.30 - 17.00

Zirkzee Groep

Lange Voort 68

2341 KD Oegstgeest

e info@zirkzee.nl

Copyright by ZirkzeeGroep - All Rights Reserved | Webdesign by 20Forma

Back To Top