skip to Main Content

Overheden, stichtingen en verenigingen zijn niet gericht op het maken van winst, maar hebben geheel eigen belangen. De non-profit sector bestaat uit zeer diverse instellingen, die onder een aantal hoofdgroepen geschaard kunnen worden. Voor elk van deze groepen levert Zirkzee Non-profit naast de basisactiviteiten ook diensten die aansluiten op de specifieke behoeften.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Cliënten, bijvoorbeeld verslaggevingsvoorschriften die van toepassing zijn voor non-profit instellingen. Ons team heeft deze specialistische kennis opgebouwd op verschillende terreinen, zoals gezondheidszorg, welzijnsinstellingen, kinderopvangorganisaties, woningexploitatie, en organisaties op het gebied van VluchtelingenWerk.

  • Administratievoering
  • Fiscale aangiften
  • Salarisadministratie
  • Interim controllers
  • HR Advisering

BE PART OF OUR COMMUNITY

Ontdek meer over Zirkzee Groep, ons netwerk en onze community en wat we voor u kunnen betekenen.

Zirkzee Groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee Groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

+31 (0)71 515 40 14

Onze reguliere openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 08.30 - 17.00

Zirkzee Groep

Lange Voort 68

2341 KD Oegstgeest

e info@zirkzee.nl

Copyright by ZirkzeeGroep - All Rights Reserved | Webdesign by 20Forma

Back To Top