skip to Main Content

Zirkzee groep heet u altijd van harte welkom op één van onze kantoorlocaties. Maar in deze ongewone tijd nemen wij de adviezen van het RIVM in acht en beperken we het fysieke contact graag zoveel mogelijk. Tenzij het niet anders kan zullen wij afzien van werken op locatie en bij klanten. In plaats daarvan staan wij u natuurlijk graag telefonisch of per e-mail te woord.

Als u er toch op staat om langs te komen, verzoeken we u om alleen te komen. Schud alstublieft ook geen handen, houd voldoende afstand en houd uw bezoek zo kort mogelijk. Als u lijdt aan de bekende symptomen van Corona of in contact bent geweest met iemand die geïnfecteerd is of is geweest, staan wij erop dat u digitaal of telefonisch contact met ons opneemt.

Wij zullen de komende periode de ontwikkelingen dagelijks nauwlettend blijven volgen en de benodigde afwegingen blijven maken. Bovengenoemde maatregelen gelden minimaal tot en met 6 april 2020 of mogelijk langer indien deze datum landelijk wordt opgerekt. De 2 klantevenementen die in april gepland stonden zullen tot nader order uitgesteld worden.

HARTELIJK DANK VOOR UW BEGRIP

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer op ons kantoor te kunnen verwelkomen.
Voor meer informatie over het Corona virus verwijzen we u graag door naar het RIVM.

Zirkzee Groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van uw succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee Groep licht uw administratie door, voorziet u van stuurinformatie en wordt daarmee uw businesspartner.

+31 (0)71 515 40 14

Onze reguliere openingstijden:

Maandag - Vrijdag: 08.30 - 17.00

Zirkzee Groep

Lange Voort 68

2341 KD Oegstgeest

e info@zirkzee.nl

Copyright by ZirkzeeGroep - All Rights Reserved | Webdesign by 20Forma

Back To Top